Slike

Italijani opčinjeni Avom Karabatić

Ava Karabatić za kratko vreme uspela je i više nego dobro da se snađe u ulozi voditeljke, što dokazuje i nedavna primamljiva ponuda koja joj je stigla. Naime, nju su ponovo kontaktirali čelnici italijanske televizije „Činkve“ i predložili joj da učestvuje u njihovom šou programu „Ples i pevanje sa zvezdama“. Karabatićeva je ovo potvrdila i dodala da to nije jedina poslovna ponuda, već da ih poslednjih dana ima na pretek.

Jeste tačno da su me zvali sa italijanske TV stanice, ali nisam bila u mogućnosti da prihvatim njihovu ponudu zbog obaveza koje imam u Beogradu. Mislim da se moj trud, rad i zalaganje isplatilo jer sam u poslednjih mesec dana imala na desetine ponuda za voditeljski angažman od raznih televizija. Zvali su me iz Bosne, Hrvatske, imala sam ponudu od jedne državne televizije, kao i od jedne velike medijske kuće iz Srbije. Za sada ne planiram nigde da prelazim jer mi je lepo na Hepiju. Volela bih da meni bude dodeljena uloga voditeljke u novom muzičkom takmičenju koje startuje na Hepi tv – rekla je Karabatićeva koja je poslednjih dana bila glavna tema u srpskim medijima kada se pojavila na premijeri jedne predstave.
Ava 3
Pozvana sam od strane mog prijatelja, inače glumca Gojka Burzanovića na premijeru predstave „“Očevi su gradili“ i naravno da sam odlučila da se odazovem. Mediji su najviše pisali o mom stajlingu, da sam došla neprikladno obučena, što nije tačno. Obukla sam haljinu koja je do kolena, bez upadljivog dekoltea i sasvim je odgovarajuća za mesto kakvo je pozorište. Ljudi dolaze u pozorište da bi bili viđeni a ne znaju ni šta gledaju, ja svakako nisam jedna od tih. Kultura se ne postiže ako si zakopčan do grla, to nije nikakvo merilo – kaže voditeljka Hepi televizije.

SA „FARME“ U BOLNICU: Maja otišla direktno na operaciju!

Pevačica Maja Nikolić napustila je rijaliti “Farmu” i otišla u bolnicu, gde je, kako nezvanično saznajemo, sada operišu. Maja ima neku vrstu izrasline na leđima, koju farmeri nazivaju čir, a koja je zagnojila, pa je pevačica morala da ode u bolnicu kako bi je operisali. Pevačici je teško pao odlazak u bolnicu, jer se nadala da neće morati da ide pod nož.

NIŠTA OD RAZVODA: Sonja se vratila Aci Lukasu

Pre nekoliko dana mediji su pisali da Lukas važi za impulsivnu osobu i da je brzo povukao tužbu za razvod od Sonje.

Poznati pevač u početku je priznao da se razvodi ali je njihova velika ljubav pobedila.

Inače, Aci je brak sa Sonjom treći, a njoj drugi. Iz prethodnih zajednica on ima sinove Lazara i Andriju i ćerku Miljanu, dok njegova žena ima ćerku Sofiju, koju je dobila u braku sa Željkom Šašićem. 

(Informer)

FARMA: Tamara poručila Staniji: Samo psu možeš da budeš gazdarica

Stanija Doborojević je bila ovonedaljna gazdarica na imanju, a došao je red na farmere da se izjasne kako im se dopalo njeno upravljanje „Farmom“. Većini farmera se starleta svidela kao gazdarica, dok se Tamara Đurić nije slagala sa većinom.

  • Stanija ne može da mi bude gazdarica. Može da bude gazdarica samo nekom psu. Što se tiče nje, bila je ništa posebno, rekla je Tamara, posle koje je na red došlaJelena Krunić.

Meni se nije dopalo, ali sam te ispoštovala. Ispštovala sam te kao i sve druge ovde, jer meni tako brže prođe vreme. Da mi je lako, nije, ostala sam skoro brez dva prsta, ali dobro nema veze. Ubuduće ću svakog drugog ispoštovati kao i tebe, jer me ne zanima da se svađam sa drugima“, zaključila je igračica.

Posle nje, Novica je ishvalio Stanijino gazdovanje, a sa njim su se složile Gabi i Nela.

(kurir)

PAROVI: Američka novinarka fotograf u rijalitiju

Amanda Rivkin, novinarka- fotograf, koja je u saradnji sa Corbis-om, radila sa mnogo američkih i evropskih pisanih medija, poput „The Fianacial Times“, „Foreign Policy“, „Le Monde“, „The London Sunday Times Magazine“, „The New York Times Magazine“, „Newsweek“ i drugih, ušla je u rijaliti „Parovi“, da bi prenela tamošnjoj javnosti dešavanja iz programa Hepi televizije.

Parovi američka novinarka 1

Naime, istražujući kulturu na našim prostorima, bilo je nemoguće zaobići ono što je obeležilo Srbiju proteklih meseci, a to je – rijaliti „Parovi“, u produkciji Hepi televizije, koji je pomerio sve granice i razbio stereotipe našeg podneblja.

Parovi američka novinarka 2

  • Istina je da nas je posetila američka novinarka- fotograf, napravila je set slika, koje će plasirati u kućama, sa kojima sarađuje –kažu u produkciji Hepi televizije. – Nama je drago da se čulo za naš projekat, pre svega, jer su „Parovi“, rijaliti format domaće produkcije, koji je postigao veliki uspeh i učinio da Hepi televizija bude najgledanija u Srbiji.

Parovi američka novinarka 3

Amandi Rivkin bio je najintersantniji Ekrem Jevric, koji joj je, prakticno, bio domacin u vili i pokazao joj luksuz, ali je fotografisala sve zanimljvie situacije.