PAROVI: Američka novinarka fotograf u rijalitiju

Amanda Rivkin, novinarka- fotograf, koja je u saradnji sa Corbis-om, radila sa mnogo američkih i evropskih pisanih medija, poput „The Fianacial Times“, „Foreign Policy“, „Le Monde“, „The London Sunday Times Magazine“, „The New York Times Magazine“, „Newsweek“ i drugih, ušla je u rijaliti „Parovi“, da bi prenela tamošnjoj javnosti dešavanja iz programa Hepi televizije.

Parovi američka novinarka 1

Naime, istražujući kulturu na našim prostorima, bilo je nemoguće zaobići ono što je obeležilo Srbiju proteklih meseci, a to je – rijaliti „Parovi“, u produkciji Hepi televizije, koji je pomerio sve granice i razbio stereotipe našeg podneblja.

Parovi američka novinarka 2

  • Istina je da nas je posetila američka novinarka- fotograf, napravila je set slika, koje će plasirati u kućama, sa kojima sarađuje –kažu u produkciji Hepi televizije. – Nama je drago da se čulo za naš projekat, pre svega, jer su „Parovi“, rijaliti format domaće produkcije, koji je postigao veliki uspeh i učinio da Hepi televizija bude najgledanija u Srbiji.

Parovi američka novinarka 3

Amandi Rivkin bio je najintersantniji Ekrem Jevric, koji joj je, prakticno, bio domacin u vili i pokazao joj luksuz, ali je fotografisala sve zanimljvie situacije.

Komentarišite